Krenula je pretprodaja ulaznica za Thompsonov koncert: Zone se rasprodaju nevjerojatnom brzinom

FOTO: FAH

Djeca do osam godina starosti ne plaćaju ulaznicu.

BILD.BA | 24. SVIBNJA 2024. | 16:03

Hrvatska javnost je konačno dočekala povratak Marka Perkovića Thompsona koji će biti gost na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića koji će se održati koncert u Imotskom 6. kolovoza ove godine od 20 sati.

Koncert će se održati na Imotskom stadionu Gospin dolac pod nazivom "Imotski, ne zaboravi". U petak je krenula pretprodaja ulaznica za događaj, a moguća je putem platforme Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima.

"Pripremite se za koncert ljeta i nezaboravnu večer u spektakularnom ambijentu stadiona Gospin dolac u Imotskom", napisali su na Facebook profilu Marka Perkovića Thompsona.


Djeca do osam godina starosti ne plaćaju ulaznicu, ali obvezna su biti u pratnji roditelja. Osobe sa 100 posto invaliditeta ostvaruju pravo na gratis ulaznicu, dok pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Cijene ulaznica

"Za preuzimanje besplatne ulaznice kao i ulaznica s popustom za pratnju molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese [email protected] s dokazom o invaliditetu", navode u objavi.

Ulaznice u zoni VIP 1 već su rasprodane i to samo 18 minuta od puštanja u prodaju, a koštale su 60 eura. Dostupne su po istoj cijeni ulaznice za Vip zonu 2.

Spektakularne vijesti za sve obožavatelje Thompsona: Pjevač će održati koncert u Imotskom

Ulaznice za fan pit koštaju 50 eura, parter se prodaje po cijeni od 30 eura, a mjesto na tribinama košta 40 eura. Bit će dostupni štandovi s hranom i pićem unutar prostora stadiona, prenosi Direktno.hr.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.