Kordić najavio nastavak radova: 'Želimo što prije ugledati konačni izgled novoga bazena u Mostaru'

FOTO: FACEBOOK

Strojevi su se na tom lokalitetu pojavili u rujnu prošle godine kako bi najavili radove.

BILD.BA | 21. LIPNJA 2024. | 19:38

U petak su nastavljeni betonski radovi na projektu olimpijskog bazena, priopćio je na društvenim mrežama gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić.

Nakon sto su završeni iskopi i pripremni radovi, trenutno se rade betoniranja i priprema za instalacije. Zbog kompleksnosti projekta bilo je dugotrajno pripremanje projektne dokumentacije i uvođenja izvođača, poručio je.


Sve traje predugo

"Sada kada imamo osigurana sredstva i ugovorene radove želimo što prije ugledati konačni izgled novoga bazena u Mostaru", istaknuo je Kordić. Podsjetimo, strojevi su se na tom lokalitetu pojavili u rujnu prošle godine kako bi najavili radove, samo što su tada služili predizbornoj priči pa su se gradski dužnosnici i pravomoćno osuđeni bivši premijer Federacije BiH, Fadil Novalić, slikali uz bager.

U BiH je izdano crveno upozorenje zbog visokih temperatura: 'Zaštitite sebe i pomozite ugroženima'

Od tog perioda do danas rijetke su bile pojave strojeva na toj lokaciji, a u veljači ove godine, najbolja bosanskohercegovačka plivačica, Mostarka Lana Pudar, cijelu javnost je nasmijala storyjem na Instagramu u kojem je objavila fotografiju gradilišta na kojem se vidi jedan bager uz pjesmu "Nije preša" grupe Who See, prenosi Bljesak.info.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.