Kim Kardashian ne podržava novu ženu Kanyea Westa, evo što joj je poručila

FOTO: GETTY IMAGES

Kanye je oženio Biancu nedugo nakon razvoda od Kim.

BILD.BA | 16. VELJAČE 2024. | 09:59
IZVOR: Index.hr

Kim Kardashian ne odobrava provokativna izdanja Biance Censori.

Kim, koja je bivša supruga Kanyea Westa, navodno ga je upozorila da Biancu mora "pokriti" kada su u blizini njihove djece, piše Daily Mail. Iako Kim ima prijateljski odnos s novom Kanyeovom suprugom, nije oduševljena s njezinim modnim izričajem te ne želi da se takva pojavljuje pred djecom.

"Kim je upozorila Kanyea da nikad ne dopusti Bianci da se tako oblači u blizini njihove djece. Uistinu je iznenađena što je Kanye dopustio svojoj ženi da tako napusti kuću", rekao je izvor. Za razliku od Biance, Kanye je Kim branio da se provokativno odijeva.


Pred djecom se pristojnije oblači

Kanye je oženio Biancu nedugo nakon razvoda od Kim. Posljednjih mjeseci Bianca šokira ljude svojim modnim kombinacijama. Uglavnom se polugola pojavljuje u javnosti. No na slikama s djecom, njezina odjeća je pristojnija. Nosila je duge hlače i predimenzionirani crni kaput dok je bila s North, Saintom i Chicagom na promociji Kanyeova albuma u Miamiju u prosincu.

"Ako vam se ne sviđa što objavljujem, jebite se"

Kanye je nedavno stao u obranu svoje supruge nakon što su ga napali da je nepristojno što objavljuje javno njezine golišave fotografije.

"Samo želim reći svima da sam svoju ženu namjerno objavio tri puta. Objavio sam album, a ljudi i dalje u komentarima pišu: 'Zašto objavljuješ svoju ženu?' Zato što me ona čini sretnim. Zbog toga ste i svi zadovoljni mojom glazbom, zato što sam ja sretan. Shvaćate li što govorim?" rekao je 46-godišnji reper u videu.
"Ako vam se ne sviđa moj profil i to što objavljujem, jebite se, ozbiljno. Ostavite mene, kralja, na miru. Boli me briga, brate. Objavljivat ću svoju ženu koliko god želim. Objavljujte svoje žene na jebenom Instagramu", dodao je.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.