Karnevalska povorka prošetala ulicama grada, pridružila im se i Hrvatska glazba Mostar

FOTO: FENA

Šarena povorka krenula je od Rondoa, a predvodile su je Mostarske mažoretkinje

FENA | 18. VELJAČE 2023. | 15:29

Mostarske mažoretkinje organizirale su u subotu karnevalsku povorku kojoj se, uz brojne građane, pridružila i Hrvatska glazba Mostar te djeca iz mostarskih škola i vrtića.

Šarena povorka krenula je od Rondoa, a predvodile su je Mostarske mažoretkinje koje su se za ovu priliku kostimirale tematskom maskom pod nazivom “društvene igre”.

Mažoretkinje su predstavile sve svoje uzraste te su se u karnevalskoj povorci mogle naći igre “Čovječe ne ljuti se”, “UNO”, “Twister” i “Domine”.


Zadovoljstvo velikim odazivom, ali i nastavkom tradicije izrazila je voditeljica Mostarskih mažoretkinja Anja Puhalo.

– Zaista ove godine veliki odaziv, oko sedamdeset mažoretkinja iz različitih skupina, zatim Hrvatska glazba Mostar, učenici iz mostarskih vrtića otprilike sa svojih 250 sudionika i dvije osnovne škole s oko četrdeset sudionika, tako da će kao i svake godine biti veselo i šareno. Nadamo se da ćemo se super provesti, da će se ova tradicija nastaviti i ponosni smo što je ovolike godine održavamo- naglasila je Puhalo.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.