Još jedna užasna tragedija! Mladi bračni par poginuo u teškoj nesreći, čekali su bebu: Auto je neprepoznatljiv

Taj dan krenuli su do liječnika

BILD.BA | 26. PROSINCA 2023. | 16:33

U Crnoj Gori dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je, kod mjesta Brezojevice, poginulo četvero ljudi. Kako se doznalo, do nesreće je došlo sinoć u 19 sati i 35 minuta, a među poginulima je i mladi bračni par koji je čekao bebu.

Mersin i Edina H. su se nalazili u automobilu u koji je direktno udario snimatelj koji se s kolegom vraćao iz pravca Rožaja. Kako je za portal Republika.rs ispričao izvor blizak istrazi, bračni par došao je na odmor iz Njemačke kako bi proveli praznike s obitelji.

“Oni su išli iz suprotnog smjera, a kamerman s kolegom iz Rožaja. Snimali su svadbenu kolonu. Pošto je taj dio ceste ravan vozili su malo brže i direktno udarili u auto u kojem se nalazio bračni par. Tragedija je da su očekivali bebu, a da su taj dan krenuli do liječnika u Berane”, priča za Republiku izvor blizak istrazi.


Automobil potpuno smrskan

Snimatelj Mirza M. i muškarac Nero C. koji je bio s njim u vozilu također su izgubili život.

“Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i stigli do Brezojevica kod grada, dok je snimao svatovsku kolonu, došlo je do direktnog sudara”, rekao je svjedok koji kaže da su auti od sudara odletjeli u zrak.

Slike s mjesta nesreće pokazuju da je jedan automobil potpuno neprepoznatljiv.

Predsjednik općine Plav, Nihad Canović, donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti, prenosi Dnevno.hr.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.