Jedna od najvećih legendi talijanskog nogometa stiže u Split: Gattuso je novi trener Hajduka!

FOTO: GETTY IMAGES

S Napolijem je 2020. godine osvojio talijanski kup.

BILD.BA | 12. LIPNJA 2024. | 20:17

Gennaro Gattuso (46) postao je novi trener Hajduka. Klub iz Splita objavio je da je Gattuso potpisao ugovor do ljeta 2026. godine i da će doći sljedećeg tjedna kako bi počeo s pripremama prve momčadi.

Hajduk je tražio novog trenera od proljeća, kada je Mislav Karoglan dobio otkaz zbog loših rezultata. Privremeno rješenje bio je Jure Ivanković, a među kandidatima za stalnog trenera spominjalo se više imena, uključujući Ivana Jurića, koji je u posljednji trenutak odustao od dolaska.


S Napolijem je 2020. godine osvojio talijanski kup

Gattuso dolazi s bogatim iskustvom, vodeći klubove kao što su Olympique Marseille, Valencia, Fiorentina, Napoli, Milan, Palermo, OFI Crete i Pisa.

Rakitić otvorio dušu, evo zašto je otišao iz reprezentacije: 'Odluku sam donio s puno srca'

S Napolijem je 2020. godine osvojio talijanski kup, prekinuvši dugogodišnji trofejni post kluba. SuperSport HNL bit će sedma liga u kojoj će raditi kao glavni trener, a Hajduk njegov deveti klub.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.