Janica Kostelić u 42. godini rodila drugo dijete: Čestitamo!

FOTO: PIXSELL

Sretne vijesti otkrio je brat Ivica

BILD.BA | 26. RUJNA 2023. | 11:41

Skijašica Janica Kostelić rodila je drugo dijete u 42. godini, a vijest je, za Story, potvrdio njezin brat, Ivica Kostelić. Naime, bivši skijaš nije htio otkrivati više detalja o sestrinom porodu.

Ne otkriva detalje iz privatnog života
Vijest da je Janica trudna mediji su doznali u srpnju, a proslavljena skijašica se o trudnoći, kao i prvi put, nije javno oglašavala.

“Smatram da svatko treba na svoj način odgajati svoju djecu pa nemam nikakve posebne savjete. No uvijek smo na raspolaganju za bilo kakvu pomoć kao obitelj”, kazao je Ivica jednom prilikom.


Podsjetimo, Janica Kostelić je prvo dijete, sina Oskara, rodila 2019. godine, tada je zbog podrške obiteljskom prijatelju, HRT-ovu uredniku Bruni Kovačeviću, snimila video u znak podrške njegovoj zbirci knjiga “365 sportskih priča”.

Ova briljantna bivša skijašica nikada nije skrivala da joj je velika želja postati majka, pogotovo nakon što je dobila prvog nećaka uz kojeg je posebno vezana.

“Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta”, rekla je svojedobno Janica.

Kada je rodila svoje prvo dijete, Janica se nakon toga povukla iz javnosti i napustila je mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport, a sve kako bi se potpuno posvetila svom plavokosom dječaku.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.