Jakirović priznao da je imao ponudu reprezentacije BiH: 'Nije bilo nimalo lako'

Jakirovićeva popularnost među navijačima na Rujevici naglo je opala.

BILD.BA | 30. SVIBNJA 2024. | 16:46

Sergej Jakirović (47) može biti ponosan, sezona 2023./2024. za Dinamo je završila dvostrukom krunom, iako se u jednom trenutku vidio pad, a mnogi su zazivali i njegov odlazak.

Dinamo je odigrao 51 utakmicu, ostvarivši 35 pobjeda, osam remija i osam poraza. U Konferencijskoj ligi, Dinamo je stigao do osmine finala, gdje ih je zaustavio PAOK. Posljednji Kup Dinamo je osvojio 2021. godine.

U Dinamo je Jakirović stigao u kolovozu prošle godine te zauzeo vruću fotelju iz koje je otišao Igor Bišćan, a puno se tada govorilo o njegovom raskidu ugovora s Rijekom u kojem je imao klauzulu koja mu je omogućavala odlazak ako netko za njega isplati šest mjesečnih plaća, odnosno oko 100.000 eura.


Predsjednik Rijeke Damir Mišković bio je nezadovoljan načinom na koji se sve odvilo, a Jakirovićeva popularnost među navijačima na Rujevici naglo je opala. Trener Dinama upravo o svemu ovome govorio je u "Denis podcastu", rekavši da nije bilo nimalo lako".


'Nazvao sam Miškovića i reako da ne mogu odbiti poziv'

"Nije bilo nimalo lako, smijenjen je Bišćan i u roku sat vremena sam dobio poziv Dinama. Nazvao sam predsjednika Miškovića i rekao mu da ne mogu odbiti taj poziv.", otkrio je.

"Imao sam već ponudu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ipak, tada nije bilo vrijeme, odlučio sam ostati, ali uz obećanje predsjednika da ćemo nakon priprema sjesti i dogovoriti se oko novog ugovora", rekao je.
Jakirović: To mi je bila povratna informacija

"Samo jedan prijedlog je poslan, htjeli smo uvećati primanja od cijelog stručnog stožera. Međutim, mi nikad nismo sjeli. To mi je bila neka povratna informacija da se tu ne gleda baš dugoročno, kao što se priča u javnosti".

Jakirović nakon velikog uspjeha Dinama: 'Ono što to ne ubije, to te ojača'

"U razgovoru s obitelji i stožerom, koji je moj stožer osim Radomira Đalovića i Gojka Mrčele, koji je rekao da želi ići, to su profesionalne odluke koje morate donositi. Naravno da to ljudima nije leglo, ali ja sam morao donijeti odluku u roku pola sata", prisjetio se bivši trener Rijeke, prenosi Direktno.hr.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.