Iznenada preminula mlada gimnastička prvakinja, imala je samo 16, pokrenuta je istraga 

ILUSTRACIJA
FOTO: UNSPLASH

Ritmičkom gimnastikom Lietke je počela baviti se u klubu TSC iz Berlina

BILD.BA | 23. STUDENOG 2023. | 13:03

Mlada sportašica i gimnastičarka Mia Sophia Lietke iznenada je preminula u dobi od samo 16 godina, potvrdio je njemački gimnastički savez. Uzrok smrti mlade sportašice još uvijek nije poznat te je otvorena istraga. Lietke je preminula u četvrtak, ali je savez objavio tužnu vijest u ponedjeljak popodne.

Tužiteljstvo je, prema pisanju njemačkog dnevnika Bild, pokrenulo istragu, a isti izvor prema svojim informacijama navodi da je riječ o srčanom zastoju. Kako je objavio i njemački gimnastičarski savez, tužiteljstvo je pokrenulo istragu o smrti mlade djevojke uz objašnjenje kako je to standardna procedura kako bi bilo utvrđeno je li bilo greške treće strane u iznenadnoj smrti.

Ritmičkom gimnastikom Lietke je počela baviti se u klubu TSC iz Berlina. Prošle godine postala je juniorska prvakinja Njemačke u disciplini obruč i doprvakinja u višeboju. Poslije ovih uspjeha dobila je priznanje mjeseca za najboljeg mladog sportaša Berlina.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.