Ima i onih koji znaju zahvaliti: Karate klub Brotnjo-Hercegovina zahvalio premijeru Hercegu za pomoć

Iz kluba su zahvalili predsjedniku Vlade Nevenku Hercegu na pomoći tom klubu.

BILD.BA | 25. STUDENOG 2021. | 14:01

Karate klub Brotnjo-Hercegovina jedan je od sportskih koletkiva na području Hercegovačkoneretvanske županije a kojeg je vlada ove županije pomogla financijiski.

Naime, Vlada je na prijedlog Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a donijela odluku o odabiru korisnika po stavkama “Ostali izdaci za kulturu” i “Ostali izdaci za šport + uspješnim pojedincima”.

Tim je odlukama izdvojeno ukupno 520.000 maraka proračunskih sredstava za izravnu potporu djelovanju i projektima kulturnih i športskih kolektiva, kao i uspješnih pojedinaca s prostora cijele Županije, i to 280.000 KM za šport i 240.000 KM za kulturu.


Odabrani su gotovo svi kandidati koji su ispunili tražene formalno-tehničke uvjete javnih natječaja, priopćili su iz Vlade HNŽ-a. Iz kluba su zahvalili predsjedniku Vlade Nevenku Hercegu na pomoći tom klubu.

"U ime članova Karate kluba Brotnjo-Hercegovina zahvaljujemo se dr. sc. Nevenku Hercegu, predsjedniku Vlade Hercegovačko-neretvanske županije na pomoći u ovim zahtjevnim vremenima! Vaše razumijevanje, podrška i pomoć od iznimne su nam važnosti. Samo zajedno možemo izgraditi zdrave mlade sportaše na ponos svih nas", navedeno je na internetskim stranicama ovog kluba.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.