Ima i onih koji znaju zahvaliti: Karate klub Brotnjo-Hercegovina zahvalio premijeru Hercegu za pomoć

Iz kluba su zahvalili predsjedniku Vlade Nevenku Hercegu na pomoći tom klubu.

BILD.BA | 25. STUDENOG 2021. | 14:01

Karate klub Brotnjo-Hercegovina jedan je od sportskih koletkiva na području Hercegovačkoneretvanske županije a kojeg je vlada ove županije pomogla financijiski.

Naime, Vlada je na prijedlog Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a donijela odluku o odabiru korisnika po stavkama “Ostali izdaci za kulturu” i “Ostali izdaci za šport + uspješnim pojedincima”.

Tim je odlukama izdvojeno ukupno 520.000 maraka proračunskih sredstava za izravnu potporu djelovanju i projektima kulturnih i športskih kolektiva, kao i uspješnih pojedinaca s prostora cijele Županije, i to 280.000 KM za šport i 240.000 KM za kulturu.


Odabrani su gotovo svi kandidati koji su ispunili tražene formalno-tehničke uvjete javnih natječaja, priopćili su iz Vlade HNŽ-a. Iz kluba su zahvalili predsjedniku Vlade Nevenku Hercegu na pomoći tom klubu.

"U ime članova Karate kluba Brotnjo-Hercegovina zahvaljujemo se dr. sc. Nevenku Hercegu, predsjedniku Vlade Hercegovačko-neretvanske županije na pomoći u ovim zahtjevnim vremenima! Vaše razumijevanje, podrška i pomoć od iznimne su nam važnosti. Samo zajedno možemo izgraditi zdrave mlade sportaše na ponos svih nas", navedeno je na internetskim stranicama ovog kluba.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.