I ovo se događa u BiH: Brat glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH uhićen zbog krađe automobila

DANKO KAJGANIĆ

Sve mjere i radnje poduzete su u suglasnost dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka

BILD.BA | 25. SVIBNJA 2023. | 17:03

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka predali su policijskim službenicima Policijske uprave Odžak osobe A.G. i D.K, oba iz Banjaluke, zbog krađe automobila na području Orašja, priopćeno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Agenciji Beta je iz policije RS potvrđeno da je uhićen Danko Kajganić, brat glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH Milanka Kajganića, a da je drugi uhićeni Aljoša Galić.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška vršili su operativne provjere u vezi s dopisom Policijske uprave Odžak u vezi kaznenog djela ‘teška krađa’ izvršeno dana 13. travnja na području općine Odžak, kada je ukradeno putničko vozilo marke ‘Jaguar’”, navodi se u priopćenju PU Banjaluka.


Dodaje se da su A.G. i D.K. uhićeni u srijedu, a da se intenzivno traga za još jednom osobom. Iz PU Banjaluka navedeno je da su na području Laktaša pronađeni dijelovi ukradenog putničkog vozila.

Sve mjere i radnje poduzete su u suglasnost dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka i dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Županije Posavskog Orašje.

Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.