Hrvatski policajci navodno pokupili sidu od ukrajinske prostitutke, oglasila se uprava 

Trač se proširio, oglasila se uprava o svemu

BILD.BA | 23. VELJAČE 2023. | 18:34

Policijska uprava ličko-senjska i zadarska reagirali su na pisanja lokalnih medija da je više zadarskih policajaca zaraženo HIV-om, i to nakon što su potražili usluge ukrajinske prostitutke. Njihovo priopćenje, u kojemu tvrde da nemaju saznanja o takvim informacijama, prenosimo u cijelosti.

"Obaviještavamo da Policijske uprave ličko-senjska i zadarska ne raspolažu saznanjima da su policijski službenici zaraženi AIDS-om, kao što ne raspolažemo niti saznanjima o kojoj ženskoj osobi se navodno radi.

Skrećemo pažnju kako je podatak o HIV pozitivitetu/nosilaštvu, ako on i postoji, povjerljiv te sam po sebi ne predstavlja kažnjivo ponašanje niti obvezu izvješćivanja javnosti. Dapače, upravo zbog moguće diskriminacije osobe nužno je pridržavati se uzusa profesionalnosti svih koji na bilo koji način mogu doći do te informacije.


Zaključno vas obavještavamo kako niti jedan policijski službenik u Policijskim upravama zadarskoj i ličko-senjskoj nije zatražio nikakvu vrstu pomoći, a iz koje bi se mogla naslutiti njihova uključenost u glasine koje navodite", stoji u priopćenju policije.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.