Hrvatska policija uhitila dilere, zaplijenjene su veće količine marihuane, kokaina i amfetamina

Prilikom uhićenja policajcima je dragovoljno predao 115,9 grama konoplje i novac pribavljen preprodajom.

BILD.BA | 23. VELJAČE 2024. | 11:03
IZVOR: HINA

Zagrebačka policija prijavila je 21-godišnjaka i 23-godišnjaka kod kojih je pronađeno ukupno 800 grama marihuane, 425 grama kokain, 288 grama amfetamina i 243 grama punila za miješanje s drogom namijenjenoj daljnjoj preprodaji.

Policija sumnja da je 21-godišnjak nabavljao veće količine kokaina, amfetamnina, konoplje, smole i ulja konoplje koje je potom prodavao na ilegalnom tržištu drugim preprodavačima, među kojima je i 23-godišnjak.

Tijekom pretrage stana 21-godišnjaka na području Medveščaka, policija je u četvrtak pronašla 685 grama konoplje pakirane u 12 paketa, 38 grama smole konoplje, 42,5 grama kokaina pakiranog u tri paketa, 288 grama amfetamina pakiranog u pet paketa, 21,9 mililitara ulja konoplje pakiranih u sedam medicinskih šprica, 243 grama punila i dvije digitalne vage s tragovima droge.


Policija ističe kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 23-godišnjak od 21-godišnjaka nabavljao veće količine konoplje koju je potom preprodavao, a prilikom uhićenja policajcima je dragovoljno predao 115,9 grama konoplje i novac pribavljen preprodajom.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičenici su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku te je kaznena prijava dostavljena Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu, kažu u policiji.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.