Hrvatska: Mladić u Dubrovniku prodao djetetu drogu, a zatim mu prijetio jer nije platio

FOTO: MUP RH

Osumnjičeni je uhićen i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

BILD.BA | 25. SVIBNJA 2023. | 10:43

Dubrovačka policija izvijestila je da je 20-godišnjak djetetu prodao marihuanu, a onda mu prijetio jer dijete nije imalo novac da mu plati.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 20-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te kazneno djelo iznude.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni prodao marihuanu djetetu za iznos od 70 eura. Prema dogovoru, spomenuti iznos mu je kupac (dijete) trebao naknadno platiti budući da u tom trenutku nije imao novac.


S obzirom na to da dijete nije podmirilo dug u dogovorenom roku, osumnjičeni mu je putem aplikacije za online komunikaciju počeo konstantno upućivati prijetnje silom i napadom na život i tijelo, piše u priopćenju policije.

Osumnjičeni je uhićen i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.