Hrvat kažnjen jer je psovao majku policiji, bio mrtav pijan: 'Gori ste od Vučićeve milicije...'

FOTO: ILUSTRACIJA

Sutkinja ga je ovih dana proglasila krivim i osudila na 300 eura kazne te 30 eura troškova prekršajnog postupka

BILD.BA | 13. RUJNA 2023. | 12:42

Dominik je uhićen nakon što je totalno pijan usred dana nazvao policiju i počastio ih uvredama pa su odmah došli po njega.

Netko je, naime, u lipnju ove godine oko 15 sati nazvao policiju i rekao im: “Samo sam nazvao da vam u policiji svima je*em mater”. Policija se odmah uputila na adresu u Slavonskom Brodu s koje je poziv bio upućen.

Prema presudi, Dominik je potom ispred obiteljske kuće u alkoholiziranom stanju vikao i vrijeđao policijske službenike.


“Šta ste vi došli koji ku*ac, je*em vam mater svima, neće meni nitko dolaziti na vrata, klošari pandurski. Vi ste hrvatska policija, je*em vam mater klošarsku, po mene ste došli, gori ste od Vučićeve milicije, je*em vam majku, neću ja nigdje ići s vama”, urlao je Dominik na policiju, prenosi portal Danica.hr.

Pritom se oglušio na izdano upozorenje i naredbu da prestane te je oko 15,35 sati uhićen i uz uporabu sredstava prisile “tjelesna snaga i sredstva za vezivanje” priveden u policijsku postaju. Tamo je napuhao čak 3,17 promila.

Sutkinja ga je ovih dana proglasila krivim i osudila na 300 eura kazne te 30 eura troškova prekršajnog postupka. Od kazne mu se oduzima 80 eura jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru. Presuda je nepravomoćna.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.