Horor u Hrvatskoj: U obiteljskoj kući pronađene su dvije mrtve osobe i jedna teško ozlijeđena

FOTO: CROPIX

Muškarac je navodno ubio svoju punicu te nožem ozlijedio suprugu, zadavši joj teške ozljede u predjelu vrata.

BILD.BA | 18. SVIBNJA 2024. | 14:04
IZVOR: HINA

U Radničkom naselju u Bjelovaru u obiteljskoj kući pronađene su dvije mrtve osobe i jedna teško ozlijeđena.

Koliko je do sad poznato, radi se o nasilnoj smrt. Ozlijeđena osoba prevezena je u bjelovarsku bolnicu. Policija je dojavu dobila oko 10 sati. Sve nadležne službe su na terenu te je u tijeku očevid.

"Izvješćujemo vas da su na području grada Bjelovara u obiteljskoj kući pronađene dvije mrtve osobe, dok je jedna teže ozlijeđena prevezena u bolnicu u Bjelovaru radi pružanja liječničke pomoći", priopćili su iz OKC-u PU bjelovarsko-bilogorske.


Prema neslužbenim informacijama koje je doznao Moj.portal.hr, smrtno su nastradali jedna žena i muškarac, dok je druga žena teško ozlijeđena. Muškarac je navodno ubio svoju punicu te nožem ozlijedio suprugu, zadavši joj teške ozljede u predjelu vrata.


Presudio sam sebi

Supruga je prevezena u bolnicu, a muškarac si je, prema neslužbenim informacijama, oduzeo život pred očima policajaca koji su stigli na mjesto zločina.

Drama u susjedstvu: Učenici su zapalili školu, uznemirujući video kruži internetom

Policija za sada ne može potvrditi informacije da se radi o ubojstvu i samoubojstvu te nastavlja istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Uskoro opširnije.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.