Horor u Hrvatskoj! Mladi pijanac pokušao pregaziti policajca koji je jedva izvukao živu glavu

FOTO: CROPIX

Policijska patrola potom je krenula u potjeru i ubrzo uspjela zaustaviti vozilo s odbjeglim vozačem

BILD.BA | 28. STUDENOG 2023. | 13:09

Kaznenu i prekršajnu prijavu dobio je 24-godišnji vozač koji se pod utjecajem alkohola nije zaustavio na policijsko upozorenje već je automobilom krenuo na policajca koji se spasio skočivši u stranu, izvijestila je u utorak brodsko-posavska policija.

Incident se dogodio u ponedjeljak oko 21.30 sati kada je policajac na području općine Garčin tijekom kontrole prometa pokušao zaustaviti automobil koristeći svjetleću pločicu "stop policija".

Međutim, vozač je ignorirao naredbu policajca te je, umjesto da se zaustavi, ubrzao vožnju usmjerivši na njega automobil. Policajac se od naleta vozila spasio skočivši u stranu, javlja portal HRT-a.


Policijska patrola potom je krenula u potjeru i ubrzo uspjela zaustaviti vozilo s odbjeglim vozačem koji se nakon zaustavljanja trčeći dao u bijeg, ali ga je policajac sustigao i svladao.

Prilikom uhićenja vozač je nastavio pružati otpor, zbog čega su policajci morali primijeniti prisilu. Uhićeni vozač podvrgnut je liječničkom pregledu na kojem nisu utvrđene ozljede, a obavljeni alkotest pokazao je da u organizmu ima 0,84 promila alkohola, javlja portal HRT-a.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Tko će biti idući predsjednik Sjedinjenih Država
Trump
Biden
Svejedno mi je
Netko treći
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.