Horor u BiH! Cijela obitelj počinila kolektivno samoubojstvo: Pronađena oproštajna pisma

Tri dana prije nego što će si oduzeti život naručili su i tri lijesa

BILD.BA | 31. PROSINCA 2023. | 12:06

Tročlana obitelj iz Bosne i Hercegovine počinila je kolektivno samoubojstvo u subotu navečer, a mediji u nedjelju navode kako ih je na to navela tuga zbog smrti unuke odnosno kćeri koja je imala leukemiju.

Tragedija bez presedana dogodila se u selu Dobrljin kod Novog Grada (Bosanski Novi) gdje je policija u obiteljskoj kući pronašla beživotna tijela dvije žene i muškarca s teškim ozljedama.

Očevidom je utvrđeno kako je muškarac iz vatrenog oružja ubio dvije žene, a potom i sam pokušao samoubojstvo. Preminuo je na putu do bolnice.


Istraga je pokazala kako su ubijene žene bile majka Z.Z i kći LJ.K., a njihov ubojica odnosno samoubojica sin inicijala Ž.Z.

Kako je prenijela banjolučka Alternativna televizija (ATV), u kući su istražitelji pronašli čak sedam oproštajnih pisama drugim članovima obitelji i prijateljima iz kojih proistječe kako su se njih troje odlučili na ovaj čin nakon što je u svibnju preminula teško bolesna unuka odnosno kći LJ.K.

"U pismima su naveli tko će ih i gdje pokopati... Uz pisma su ostavili bankovne kartice, te napisali pinove kako bi se mogao podići novac za troškove pogreba", citira ATV izvor blizak istrazi.

Tri dana prije nego što će si oduzeti život naručili su i tri lijesa u kojima ih treba pokopati.

Navodno su svo troje prije ubojstva i samoubojstva večerali, popili rakiju, istuširali se i presvukli te zaključali vrata, a ključ izvukli iz brave kako bi se u kuću moglo kasnije ući.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.