Hercegovačka policija radila ujedinjeno, u Mostaru i Čapljini trojka pala zbog droge, evo detalja

FOTO: GP BIH

Kako navode iz MUP-a, o svemu je upoznat tužitelj te su poduzete sve potrebne mjere i radnje.

BILD.BA | 15. SIJEČNJA 2024. | 10:18

Tijekom vikenda u dva ugostiteljska objekta u Mostaru i Čapljini izvršena je racija zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a uhićene su tri osobe.

''U noći s 13. na 14. siječnja djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a, uz potporu policijskih djelatnika MUP-a Ž10 i MUP-a ZHŽ, na području grada Mostara i Čapljine izvršili su racije u dva ugostiteljska objekta s naglaskom na sprečavanje neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga'', navedeno je u izvješću MUP-a HNŽ-a.

Tom prigodom, u Mostaru su uhićene dvije osobe kod kojih je prigodom pretresa pronađena i privremeno oduzeta neutvrđena količina bijele tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, novac i mobitel te kutija kreme ''NIVEA'' od 30 ml s nepoznatim sadržajem za koju je uhićena osoba izjavila da se radi o opojnoj drogi Amfetamin.


U Čapljini je jedna osoba uhićena zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo posjedovanja i omogućavanja uživanja opojne droge. Kod navedene osobe pronađena je i izuzeta neutvrđena količina biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Kako navode iz MUP-a, o svemu je upoznat tužitelj te su poduzete sve potrebne mjere i radnje.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.