Halid Bešlić na hrvatskom poluotoku gradi vilu od 170 kvadrata, zemljište kupio od prijatelja

Imat će i bazen

BILD.BA | 25. STUDENOG 2023. | 17:47

Halid Bešlić gradi kuću u Dračama na poluotoku Pelješcu, gdje je prošle godine kupio zemljište.

"Kupio sam parcelu od prijatelja odnosno njegove kćeri, koja ima firmu i ona gradi kompleks od 12 kuća. Sve je kupljeno već s građevinskom dozvolom. To neće biti ekstra luksuzna vila, nego kuća od 170 kvadrata. Svakako ću imati bazen pred kućom. Vjerujem da će biti gotova iduće godine, ne znam hoću li uspjeti do ljeta. Vidjet ćemo. Odlučio sam se za to mjesto zbog mira, ljepote i blizine Sarajevu", potvrdio je pjevač za 24 sata.

U Dračama odmarao nakon operacijeInače, pjevač je lani, nakon operacije tijekom koje su mu ugradili stent, unajmio kuću upravo u Dračama kako bi se odmorio.


Halid Bešlić čest je gost u Hrvatskoj. Tako je nedavno otkrio da je pjevao na svadbama čak 10 hrvatskih reprezentativaca. "Bilo ih je dosta, Srna, Luka, bilo ih je sigurno sedam, osam, možda deset. Pa se ja malo šalim kad me pitaju za koga navijam, ja kažem za hrvatsku reprezentaciju, pa kažu kako, a ja kažem tako – sve sam ih oženio", našalio se.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Tko će biti idući predsjednik Sjedinjenih Država
Trump
Biden
Svejedno mi je
Netko treći
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.