Hajduku nastavljaju tonuti lađe: Ivan Jurić u posljednji tren odustao od dolaska na Poljud!

FOTO: AFP

Jurić je znao da je ugovor pripremljen točno po njegovim željama.

BILD.BA | 10. LIPNJA 2024. | 11:36

Činilo se kako će novi trener Hajduka postati 48-godišnji Ivan Jurić, ali Sportske novosti jutros pišu kako je sve propalo!

Sjajni hrvatski stručnjak iz Splita u posljednji se trenutak predomislio i odustao od dolaska u Hajduk. Težak je to udarac za predsjednika Bilića i sportskog direktora Kalinića, težak za kompletan Hajduk.

“Jurić nije odustao zato što je Hajduk povukao neki krivi potez. Predsjednik Bilić je doduše malo brže mogao složiti sve stavke ugovora, Nadzorni odbor ga je mogao brže blagosloviti, ali nije problem bio u tome.


Jurić je znao da je ugovor pripremljen točno po njegovim željama. O njemu je ovisilo na koliko će ga godina potpisati.


Pristali su na sve Jurićeve uvjete

Hajduk je pristao na sve Jurićeve uvjete, od financijskih do onih koje je tražio u svlačionici. Nikola Kalinić mu je dao potpuno odriješene ruke po pitanju dovođenja igrača, kao i po pitanju igrača koje ne bi želio u svlačionici.

Prizor koji ostavlja bez teksta: Pogledajte kako su navijači izrazili podršku Vatrenima uoči Eura

Dobio je Jurić sve ovlasti na Poljudu, ali je ipak odustao. Samo on zna što se dogodilo i promijenilo u nedjelju navečer.”, pišu Sportske novosti.

Ostaje nam za vidjeti hoće li doći neka reakcija sa Poljuda…VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.