Grude: 14. međunarodni susret starodobnih vozila oldtimera '4 grada Hercegovine 2023.'

Iz Oldtimer kluba ''Ero'' navode kako kotizacija za svakog vozača iznosi 60 KM, a za suvozača 40 KM

FENA | 30. SVIBNJA 2023. | 10:49

Četrnaesti međunarodni susret oldtimera ''Četiri grada Hercegovine 2023.'' održat će se u nedjelju, 4. lipnja s početkom u 11 sati sa startom u Grudama, u organizaciji Oldtimer kluba ''Ero''.

Okupljanje i prijave sudionika održat će se na Agroturizmu ''Marića gaj'' od 9 do 11 sati, a u 11 sati je start i obilazak četiri grada/općine u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Oldtimeri će krenuti od Gruda prema Posušju, Širokom Brijegu te Ljubuškom. Po dolasku u Ljubuški, u Motelu ''Most'' bit će priređena večera te će se dodijeliti priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta, priopćili su organizatori.


Ukupna dionica ovogodišnjeg susreta oldtimera je oko 80 kilometara, a vozila koja sudjeluju moraju biti tehnički ispravna i registrirana.

Iz Oldtimer kluba ''Ero'' navode kako kotizacija za svakog vozača iznosi 60 KM, a za suvozača 40 KM, uz napomenu kako vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaćaju kotizaciju.

Inače, organizator ovog susreta Oldtimer klub ''Ero'' osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.