Grude: 14. međunarodni susret starodobnih vozila oldtimera '4 grada Hercegovine 2023.'

Iz Oldtimer kluba ''Ero'' navode kako kotizacija za svakog vozača iznosi 60 KM, a za suvozača 40 KM

FENA | 30. SVIBNJA 2023. | 10:49

Četrnaesti međunarodni susret oldtimera ''Četiri grada Hercegovine 2023.'' održat će se u nedjelju, 4. lipnja s početkom u 11 sati sa startom u Grudama, u organizaciji Oldtimer kluba ''Ero''.

Okupljanje i prijave sudionika održat će se na Agroturizmu ''Marića gaj'' od 9 do 11 sati, a u 11 sati je start i obilazak četiri grada/općine u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Oldtimeri će krenuti od Gruda prema Posušju, Širokom Brijegu te Ljubuškom. Po dolasku u Ljubuški, u Motelu ''Most'' bit će priređena večera te će se dodijeliti priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta, priopćili su organizatori.


Ukupna dionica ovogodišnjeg susreta oldtimera je oko 80 kilometara, a vozila koja sudjeluju moraju biti tehnički ispravna i registrirana.

Iz Oldtimer kluba ''Ero'' navode kako kotizacija za svakog vozača iznosi 60 KM, a za suvozača 40 KM, uz napomenu kako vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaćaju kotizaciju.

Inače, organizator ovog susreta Oldtimer klub ''Ero'' osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.