Gradsko kazalište mladih Vitez pobjednik 2. ZAmKa festa

Na festivalu su nastupila kazališta iz Županje, Zagreba, Bjelovara, Bugojna, Sombora i Viteza, priopćeno je iz GKM-a Vitez.

BILD.BA | 18. RUJNA 2023. | 13:52

Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez s predstavom ''Pidžama za šestero'' pobjednik je 2. ZAmKa festa, koji je održan u Svetom Ivanu Zelini u Republici Hrvatskoj.

Šest amaterskih kazališta i šest raznovrsnih predstava obilježilo je ovogodišnji ZAmKa fest, a predstava "Pidžama za šestero", u koprodukciji Gradskog kazališta mladih Vitez i Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila, proglašena je najboljom predstavom festivala.

Riječ je o urnebesnoj komediju, koja oduševljava publiku. Predstavu je režirao Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija. U predstavi igraju Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Producenti predstave su Ivan Sajević i Dragan Đido.


"Prije svega moram naglasiti kako nas je gostoprimstvo naših domaćina iz Zeline ponovno sve oduševilo, na čemu im iskreno zahvaljujem. Zbilja smo se osjećali prekrasno, ljubav i energija koju ulažu u organizaciji ZAmKa festa je za svaku pohvalu. Ovim putem želim zahvaliti i publici na sjajnoj reakciji i ocjenama za našu predstavu, kao i čestitati ansamblu predstave, ali i svim ostalim sudionicima festivala", kazao je Ivan Sajević, voditelj GKM-a VItez.

Na festivalu su nastupila kazališta iz Županje, Zagreba, Bjelovara, Bugojna, Sombora i Viteza, priopćeno je iz GKM-a Vitez.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.