Gadno je bilo u Čapljini sinoć: U fizičkom obračunu uz uporabu vatrenog oružja ozlijeđene dvije osobe

Zbog zadobivenih ozljeda, osobi T. Z. je ukazana pomoć u Domu zdravlja Čapljina nakon čega je upućen na CUM Mostar

FENA | 23. STUDENOG 2023. | 09:45

Policijskoj upravi Čapljina u srijedu navečer je prijavljeno da je došlo do fizičkog obračuna i uporabe vatrenog oružja ispred ugostiteljskog objekta ''Clasic'' u mjestu Višići, općina Čapljina, prilikom čega su ozlijeđene dvije osoba.

Na mjesto događaja su izašli djelatnici policije koji su dolaskom zatekli sudionike I. J. (1977) iz Čeljeva i T. Z. (1995) iz Višića između kojih je došlo do fizičkog obračuna i uporabe vatrenog oružja - lovačke puške.

Zbog zadobivenih ozljeda, osobi T. Z. je ukazana pomoć u Domu zdravlja Čapljina nakon čega je upućen na CUM Mostar radi daljnjeg liječenja kao i osoba I. J. koja je uhićena ali je zbog zadobivenih ozljeda smještena također na CUM Mostar, izvijestio je MUP Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).


Mjesto događaja je osigurano radi obavljanja očevida, a o svemu je upoznat tužitelj i Sektor krim. policije MUP-a HNŽ-a.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.