FOTO Tko je mlada Slavonka koja privlači poglede u Saboru: Danas je svima za oko zapela 'opasna tetovaža'

U Sabor je ušla kao članica Socijaldemokratske partije Hrvatske

BILD.BA | 13. TRAVNJA 2023. | 14:36

Nezavisna saborska zastupnica Marina Opačak Bilić od ulaska u Sabor često privlači pažnju zanimljivim i odmjerenim odjevnim kombinacijama, baš kako se to dogodilo i u četvrtak.

Naime, Opačak Bilić je odjenula plavi kostim zanimljivog uzorka. Ispod sakoa je odjenula crnu majicu ili top, dok je na nogama imala crne salonke.

Više fotografija pogledajte OVDJE.


Ipak, posebnu pažnju privukla je tetovaža škorpiona na njenoj lijevoj nozi. Saborska zastupnica vjerojatno je odabrala tu tetovažu jer je po horoskopu škorpion.

Inače, mlada 35-godišnjakinja iz Slavonskog broda, završila je obrazovanje u Pučkom otvoreno učilištu Obris u Požegi te stekla srednju stručnu spremu i zvanje građevinske tehničarke.

U Sabor je ušla kao članica Socijaldemokratske partije Hrvatske, potom je prestala biti članica SDP-a, da bi ponovo postala članicom u prosincu prošle godine, a u siječnju ove godine ponovno izašla iz stranke te odonda obnaša zastupničku dužnost kao nezavisna zastupnica.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.