Filmski užasi u HBŽ-u: Udarao ga šakama po glavi, vozao u gepeku, omotavao najlonom... Sad mora u zatvor

ILUSTRACIJA, NEMA NIKAKVE VEZE S TEKSTOM
FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE

Uz pomoć drugosumnjičenog 22-godišnjeg D. M., M. G. je u prtljažnik automobila ubacio Lj. M. te ga je odvezao na drugu lokaciju

FENA | 25. SVIBNJA 2023. | 11:01

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva, Županijski sud u Livnu je osumnjičenom 48-godišnjem M. G. iz Drvara, nastanjenom u Bosanskom Grahovu, odredio jednomjesečni pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

Županijskog tužiteljstva osumnjičenom stavlja na teret da je dana 21. svibnja 2023. godine u Bosanskom Grahovu, prišao oštećenom Lj. M., te ga zbog od ranije neriješenih odnosa, fizičkom snagom oborio na pod, nakon čega ga je šakama udarao po glavi, uslijed čega je Lj. M. izgubio svijest.

Uz pomoć drugosumnjičenog 22-godišnjeg D. M., M. G. je u prtljažnik automobila ubacio Lj. M. te ga je odvezao na drugu lokaciju, zatim ga izbacio iz prtljažnika te ga ponovno šakama udarao po glavi.


Nakon što je oštećeni ponovno izgubio svijest, osumnjičeni mu vezuje ruke i umotava ga u najlon te ga ponovno stavljaju u vozilo koje vozi do mjesta Grkovci, gdje oštećenog izbacuje pored puta.

Nakon ukazane liječničke pomoći u Županijskoj bolnici u Livnu, Lj. M. je s teškim tjelesnim ozljedama prebačen na daljnje liječenje u KBC Mostar, navode iz Tužiteljstva.

Nakon provedene kriminalističke obrade, uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu, osumnjičeni su predani na daljnje nadležno postupanje Županijskom tužiteljstvu u Livnu, te je nakon donošenja naredbe o provođenju istrage i ispitivanja osumnjičenih postupajući tužitelj Županijskog sudu u Livnu podnio prijedlog za određivanje mjere pritvora prema prvoosumnjičenom M.G., dok je prema drugoosumnjičenom D.G. podnesen prijedlog za izricanje mjera zabrane putovanja, prelaska državne granice, izdavanja putnih isprava i oduzimanje putnih isprava, stoji u priopćenju.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Na čijoj ste strani u trenutnom sukobu na Bliskom istoku?
Izrael
Hamas
Nijedno, jadni ljudi što uzalud ginu
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.