Federalna policija pretresa više lokacija zbog droge i oružja, palo je nekoliko kriminalaca, a evo što je sve otkriveno

FOTO: UNSPLASH

U interesu istrage i međunarodne operacije koja se istovremeno realizira u više zemalja, u ovom trenutku Tužiteljstvo BiH ne može davati više informacija za medije

BILD.BA | 24. SVIBNJA 2023. | 11:16

Pod nadzorom tužitelja Tužiteljstva BiH, policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) uz asistenciju policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, u okviru operativne akcije kodnog naziva “DM”, provode službene radnje na području Županije Sarajevo, Unsko-sanske županije i RS na ukupno 13 lokacija.

Aktivnosti se realiziraju pod nadzorom tužitelja Tužiteljstva BiH, a na temelju naredbi Suda BiH.

U suradnji s EUROPOLOM, agencije za provedbu zakona u više europskih država (Hrvatska, Slovenija, Njemačka, Nizozemska, Belgija i druge države članice Europske unije), provode aktivnosti pretresanja imovine i osoba – osumnjičenih pripadnika međunarodne grupe za organizirani kriminal koja duže vremensko razdoblje djeluje na području zapadne Europe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela organizirani kriminal u vezi s krivičnim djelima neovlašteni promet opojnim drogama i neovlašteni promet oružjem i vojnom opremom te proizvodima dvojne upotrebe.


U interesu istrage i međunarodne operacije koja se istovremeno realizira u više zemalja, u ovom trenutku Tužiteljstvo BiH ne može davati više informacija za medije, navodi se u priopćenju.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.