Evo kada će se u Zagrebu održati 28. po redu Širokobriješka večer: Poseban gost bit će Mate Bulić

Goste i uzvanike uz kvalitetan program očekuje bogata i raznovrsna tombola te mnogi drugi sadržaji i iznenađenja

BILD.BA | 6. STUDENOG 2023. | 12:33

Zavičajna zajednica Široki Brijeg za sve Širokobriježane i prijatelje Širokog Brijega i ove godine u Zagrebu organizira Širokobriješku večer. Novo, 28. po redu, okupljanje Širokobriježana i njihovih prijatelja bit će upriličeno 24. studenog u restoranu Gastro Globus, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, s početkom u 20 sati. Za sve goste i uzvanike priprema se bogat zabavni i kulturni program.

Za glazbeni dio programa pobrinut će se Poker band iz Širokog Brijega, a poseban gost bit će popularni Mate Bulić.! U programu će nastupiti i članovi folklorne skupine Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata u Zagrebu, a za zvuke zavičaja pobrinuti će se članovi KUD-a Crnač.

Goste i uzvanike uz kvalitetan program očekuje bogata i raznovrsna tombola te mnogi drugi sadržaji i iznenađenja. Mjesta na Širokobriješkoj večeri mogu se rezervirati kupovinom ulaznica u iznosu 40 eura, a cijena ulaznice za studente je 20 eura. Sve informacije mogu se dobiti posredstvom facebooka i instagrama Zavičajne zajednice Široki Brijeg te na [email protected].


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.