Ekskluzivno: Dragan Čović javno podržao Zorana Milanovića i koaliciju ‘Rijeke pravde’

FOTO: FENA

Čović je o ovom izvijestio na svom Facebook profilu nakon sastanka održanog u zgradi HDZ-a u Mostaru.

BILD.BA | 1. TRAVNJA 2024. | 17:41

Nakon intenzivnih pregovora, lider HDZ-a BiH, Dragan Čović, podržao je koaliciju "Rijeke pravde" i hrvatskog predsjednika i kandidata za premijera Zorana Milanovića.

Čović je izrazio svoje oduševljenje novom političkom alijansom, ističući njihovu zajedničku viziju prosperiteta i stabilnosti regije. Ovaj potez predstavlja značajan politički obrt u regionalnoj areni, otvarajući nove mogućnosti za suradnju i dijalog između političkih aktera na Balkanu."

Čović je o ovom izvijestio na svom Facebook profilu nakon sastanka održanog u zgradi HDZ-a u Mostaru gdje je stranačko predsjedništvo raspravljalo o tome u ponedjeljak 1. travnja.


“Odlučili smo pružiti potporu Zoranu Milanoviću. Neka poteku Rijeke pravde. Sva tri mandata iz dijaspore će osvojiti HDZ BiH i podrška zastupnika koji će biti u Saboru ide Zoranu Milanoviću a ne Plenkoviću”, napisao je Čović na Facebooku.

Napomena: Dragan Čović ne koristi Facebook i danas je međunarodni dan šale.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.