Dva francuska reprezentativaca su uhićena zbog spolnog zlostavljanja, istraga je u tijeku

FOTO: YOUTUBE

U subotu su bili u početnom sastavu francuske reprezentacije.

BILD.BA | 9. SRPNJA 2024. | 19:49

Policija je privela dvojicu francuskih reprezentativaca zbog optužbi za spolno zlostavljanje.

Francuski ragbijaški reprezentativci Oscar Jegou i Hugo Auradou uhićeni su u Argentini zbog optužbi za spolno zlostavljanje. Jegou i Auradou nalaze se na južnoameričkoj turneji s reprezentacijom.

U subotu su bili u početnom sastavu francuske reprezentacije u 28:13 pobjedi protiv Argentine u Mendozi, a trebali su započeti utakmicu i u srijedu protiv Urugvaja u Montevideu.


"Za sada ne znam detalje. Istraga je u tijeku i ukoliko se optužbe potvrde, radi se o vrlo ozbiljnoj stvari. Dopredsjednik saveza Jean-Marc Lhermet i ja doputovali smo ovamo iz Pariza čim smo doznali za ovaj slučaj", kazao predsjednik Francuskog ragbijaškog saveza Florian Grill.

Rekao je kako suosjećaju sa stradalom djevojkom . "Naše misli su s njom. Ponavljam, ako se optužbe potvrde, ponašanje ovih igrača je u suprotnosti sa svime što ragbi jest", kazao je Grill nakon dolaska u Buenos Aires.

Uhićenja dvojice francuskih ragbijaša dogodila su se samo dan nakon što je njihov kolega iz reprezntacije Melvyn Jaminet poslan kući zbog rasističkog komentara kojeg je objavio na društvenim mrežama.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.