Dvije izvedbe predstave ‘Noć s Aleksom’ u HNK Mostar

Redovna cijena ulaznice je 10 maraka, dok za studente, učenike, nezaposlene i umirovljenike iznosi 5 maraka.

BILD.BA | 17. TRAVNJA 2023. | 18:37

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Mostaru u srijedu, 19. travnja i u četvrtak, 20. travnja u 20 sati na rasporedu je predstava “Noć s Aleksom”.

Predstava je nastala prema tekstu Marka Tomaša, a režiju potpisuje renomirani kazališni redatelj Ivica Buljan, priopćeno je iz HNK Mostar.

Dodaje se kako je riječ o dinamičnoj i energetski jakoj predstavi, sa sjajnom glazbom, intenzivnim scenskim pokretima i dojmljivim glumačkim bravurama i dijalozima.


Glumice i glumci uvode publiku u intimni prostor pjesničkog života, društvenih normi i odnosa, a sve to na jedan promišljeno zabavan i pristupačan način.

U predstavi igraju Mario Knezović, Vladimir Mićković, Ivo Krešić, Jelena Kordić Kuret, Miro Barnjak, Robert Pehar, Filip Lukenda, Ana Franjčević, Damir Čobo, Mirela Mijačank Kordić, Nikolina Marić i Tea Pandža.

Redovna cijena ulaznice je 10 maraka, dok za studente, učenike, nezaposlene i umirovljenike iznosi 5 maraka.

Također, studenti te nastavnici i djelatnici Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere/ulaznice, odnosno, godišnje karte.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.