Državljanin Srbije prevozio migrante pa sletio s ceste, tri osobe su poginule a više ih je ozlijeđeno

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT/B1

Uhićeni je osumnjičen da je prevozio 14 ilegalnih migranata iz afričko-azijskih zemalja u vozilu marke BMW.

BILD.BA | 20. VELJAČE 2024. | 13:54
IZVOR: HMS

Tri osobe su poginule a više ih je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na cesti Bujanovac-Preševo na jugu Srbije u blizini sela Biljača.

Radiotelevizija Srbije javlja da je riječ o migrantima te da je srbijanska policija uhitila državljanina Srbije R.R. (43) koji će biti priveden u tužiteljstvo zbog kaznenih djela protiv sigurnosti prometa, nedozvoljenog prijelaza granice i krijumčarenja ljudi.

Uhićeni je osumnjičen da je prevozio 14 ilegalnih migranata iz afričko-azijskih zemalja u vozilu marke BMW, kada je zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste.


Očevid je obavio dežurni javni tužitelj Osnovnog javnog tužiteljstva u Vranju, a u pružanju pomoći sudjelovali su medicinski timovi iz Bujanovca, Preševa i Vranja. Ozlijeđeni migranti prebačeni su u vranjsku bolnicu, a neki dalje u Niš zbog teških ozljeda glave, trbuha i prsnog koša, prenose srbijanski mediji.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.