Dramatično u Mostaru: Pucao iz puške u središtu grada, bježao policiji, pušku bacio u dvorište dječjeg vrtića 

ILUSTRACIJA
FOTO: UNSPLASH

Puška pronađena u dvorištu vrtića, a bjegunac u vozilu

BILD.BA | 18. TRAVNJA 2023. | 11:58

U noći s petka na subotu u središtu grada Mostara odvijala se prava drama, a policija je uhitila jednu osobu. Naime, u ulici Braće Fejića došlo je do tučnjave, a osim vike i galame, čula se i pucnjava.

Dana 14. travnja 2023. godine u 00:35 sati Policijska stanica Mostar Centar dobila je prijavu o narušavanju javnog reda i mira tučnjavom, vikom i galamom u Fejićevoj ulici, navodi MUP Hercegovačko-neretvanske županije.

Muškarac s puškom bježao policiji


Dolaskom na lice mjesta, patrola policije je izlazeći iz vozila čula jedanj pucanj iz ulice Ćiberova gdje se potom i uputila. U toj ulici zatekli su osobu s puškom u ruci okrenutoj prema zemlji. Nepoznatom muškarcu izdali su naredbu da odloži pušku nakon čega je on potrčao prema jednoj kući u istoj ulici.

Službenici policije krenuli su za njim i ušli u kuću gdje su doznali kako je NN preko balkona pobjegao u smjeru dječjeg vrtića. U kući su zatekli ženu koja je izjavila kako se radi o njezinom sinu M. T.

Puška pronađena u dvorištu vrtića, a bjegunac u vozilu

U hodniku navedene kuće pronađena je čahura 7,62 mm, a u dvorištu vrtića automatska puška. Oko 02:00 sata patrola policije je u ulici Konak, u vozilu, pronašla M. T. (1983.) i istog lišila slobode.

Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti, te je nastavljen rad po navedenom.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.