Drama u Mostaru: 15-tak maskiranih osoba metalnim šipkama napalo dvojicu muškaraca

Poduzete su sve potrebne mjere i radnje da bi se otkrili počinitelji ovog događaja

BILD.BA | 10. SVIBNJA 2023. | 09:59

Petnaestak nepoznatih maskiranih osoba, u utorak navečer su u naselju Livač, napali dvije muške osobe, koje su zadobile lakše tjelesne ozljede.

Naime, kako se navodi u biltenu MUP-a HNŽ-a u utorak 9. svibnja 2023. godine, u 00.50 sati, u PS Mostar Sjever prijavili su I.Š. (2000.) iz Livča i L.K. (1999.) iz Mostara da ih je u naselju Livač napala skupina od 15-tak nepoznatih maskiranih osoba.

''Maskirane osobe su im metalnim šipkama i teleskopskim palicama nanijeli tjelesne ozljede, te oštetili vozilo marke Golf'', navodi se u biltenu MUP-a. ''Petnaest momaka nas je napalo, nažalost su nam nanijeli lakše ozljede. Razbili su staklo na Golfu 3 i uzeli su nam ključeve od auta. Mi smo u tom trenututku šlepali auto'', rekao je I.Š. za Bljesak.info.


I.Š. i L.K. su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u bolnicu dr. Safet Mujić gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede, navodi se u MUP-u. Poduzete su sve potrebne mjere i radnje da bi se otkrili počinitelji ovog događaja.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.