Djevojka strašno zabrinuta jer joj dečko ide na kampiranje sa dvije seksi prijateljice

ILUSTRATIVNA FOTOGRAFIJA, NEMA VEZE S OPISANIM U ČLANKU
FOTO: UNSPLASH

Pitala je i da li pretjeruje, a dodaje i da bi dečko sigurno isto reagirao kad bi ona išla na kampiranje sa dva zgodna prijatelja

BILD.BA | 21. OŽUJKA 2023. | 20:07

Moj dečko ima jako dobru prijateljicu koju poznaje od malena i odrasli su jedno uz drugo, a roditelji su im prijatelji. Meni se također ona čini kao draga osoba, no svejedno..., napisala je jedna anonimna djevojka Mirror kolumnistici i terapeutkinji Coleen.

Problem je, kaže, u tome što je ona na vikend kampiranje na koje ide s njenim dečkom pozvala i jednu svoju prijateljicu; a ideja o njima o istom šatoru joj se nikako ne sviđa.

- Ne želim ispasti bez razloga ljubomorna i posesivna ali potražila sam tu djevojku na društvenim mrežama i jako je zgodna - rekla je djevojka. Pitala je i da li pretjeruje, a dodaje i da bi dečko sigurno isto reagirao kad bi ona išla na kampiranje sa dva zgodna prijatelja.


- Istina, ljuta sam i povrijeđena i zato što bi on radije s njima proveo vikend nego sa mnom - zaključila je djevojka.

- Ne mislim da ste nerazumni. Njegova prijateljica dovodi još nekog pa zašto ne bi on poveo vas? - pitala je Coleen.

Morate mu, dodala je, otvoreno reći da niste sretni zbog toga i pitati ga bi li bio u redu da vi vikend provedete u šatoru s dva tipa; a ako kaže da bi, laže! - zaključila je terapeutkinja.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.