Djevojka iz BiH iznuđivala novce od svog dečka, on se objesio, ona mora u zatvor

Ona se, kako su je teretili, potom svom dečku lažno predstavljala kao opasni kriminalac

BILD.BA | 26. VELJAČE 2023. | 18:05

Osnovni sud u Bijeljini osudio je mještanku Mariju Marjanović (29) na godinu i po zatvora zbog pokušaja iznude novca od bivšeg momka Miloša N. (23), koji se ubio.

Njezin odvjetnik Petko Budiša rekao je kako je tijekom postupka obrana uspjela dokazati da optužena nema veze sa smrću mladića.

Prema nepravomoćnoj presudi koju je, uz navođenje inicijala, objavio Osnovni sud u Bijeljini, ona je od Miloša tijekom dužeg perioda veze tražila i dobijala novac.


Ona se, kako su je teretili, potom svom dečku lažno predstavljala kao opasni kriminalac B.K. iz Tuzle i prijeteći bacanjem bombe tražila novac.

"Kada je jedne prilike u rujnu 2020. godine zatražila 1.300 KM, on joj nije mogao udovoljiti. Ona se predstavila kao B.K. te mu je uputila poruku da je dug koji ima prema B.B. sada njegov jer je ljubomoran na njihovu vezu", ističe se u presudi.

Miloš joj je tada, dodaje se, rekao da će sve prijaviti policiji, a ona mu je odgovorila da B.B. više ne potražuje pare od njega jer mu se u međuvremenu rodilo dijete, pa časti. Miloš N. je pronađen obješen u listopadu 2020. godine.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.