Dinamov spasitelj na vratima: Pogledajte kako je Zagorac skinuo težak kazneni udarac

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE

Međutim, u početnoj fazi utakmice u Kazahstanu, Danijel Zagorac je bio junak Dinama, izvrsno braneći udarac Demba Darboea s bijele točke.

BILD.BA | 30. STUDENOG 2023. | 18:13

Dinamo protiv Astane igra odlučujuću utakmicu u Konferencijskog ligi, a Modre je na početku susreta čudesno spasio vratar Danijel Zagorac.

Gotovo odmah nakon što su ušli na Dinamovu polovicu, Astana je krenula prema gostujućim vratima, rezultirajući kaznenim udarcem. Elkhan Astanov je uspio izbjeći Josipa Mišića, koji nije uspio pravovremeno reagirati, srušivši domaćeg napadača i pridonoseći dodjeli bijele točke.
Treba napomenuti da je Mišić prethodno skrivio kazneni udarac u Dinamovoj prethodnoj utakmici u Konferencijskoj ligi protiv Viktorije u Plzeňu, kada je Tomáš Chorý kažnjavao njegovo igranje rukom u 16-ercu.

Međutim, u početnoj fazi utakmice u Kazahstanu, Danijel Zagorac je bio junak Dinama, izvrsno braneći udarac Demba Darboea s bijele točke.

Zagorcu je to četvrti obranjeni penal u Dinamovom dresu, a prethodne je obranio Franku Andrijaševiću (Rijeka), Kristijanu Lovriću (Gorica) i Kristinnu Freyru Sigurdssonu (Valur).

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.