Detalji o pucnjavi u Mostaru: Žena i muškarac iz Sarajeva bili pijani, vozili u pogrešnom smjeru

FOTO: ILUSTRACIJA

Dok su 'ludirali' vozilom po mostarskim ulicama pucao je iz plinskog pištolja

BILD.BA | 21. SVIBNJA 2023. | 16:50

Muškarac i žena koji su jučer u poslijepodnevnim satima uznemirili građane Mostara pucnjavom iz vozila u pokretu, a koji su lišeni slobode, bili su u alkoholiziranom stanju, potvrđeno je iz MUP-a HNŽ za Avaz.

Kako je rečeno, radi se o A.M.M. (30) iz Sarajeva, koja je upravljala automobilom Renault Clio sive boje, dok je na mjestu suvozača bio S.DŽ. (30), također, iz Sarajeva, a koji je, dok su „ludirali“ vozilom po mostarskim ulicama, pucao iz plinskog pištolja.

U jednom trenutku su se, čak, jednom ulicom u starom dijelu grada kretali u pogrešnom smjeru, a nakon što je više građana alarmiralo policiju, brzom reakcijom pripadnicima Interventne policije zaustavljeni su na izlazu iz Mostara, na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Sutina.


O svemu je odmah informirana dežurna županijska tužiteljica, a u tijeku je daljnja istraga protiv njih zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo izazivanje opće opasnosti.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.