Detalji nesreće: Vozač (70) nije vidio da nailazi vlak

FOTO: FOTO: POLICIJA / OČEVID NA MJESTU NESREĆE

Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge, nije se zaustavio i uvjerio da prugom ne nailazi vlak

BILD.BA | 23. OŽUJKA 2023. | 12:22

Policija je otkrila detalje naleta vlaka na osobni automobil na pružnom prijelazu Stare Plavnice – Cankareva u Bjelovaru u srijedu.

“U srijedu oko 18.35 sati u Bjelovaru, u Ulici Ivana Cankara, 70-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Volkswagen bjelovarskih registracijskih oznaka.

Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge, nije se zaustavio i uvjerio da prugom ne nailazi vlak. Uslijed toga, u njegov prednji desni kraj automobila udario je prednjim lijevim krajem putnički vlak kojim je upravljao 58-godišnji strojovođa.


U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 70-godišnji vozač Volkswagena i njegova 67-godišnja putnica. Vozač i strojovođa su alkotestirani, reakcija na alkohol je izostala.

Protiv 70-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog”, priopćili su u četvrtak iz bjelovarske Policijske uprave, piše Danica.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.