Dani Olmo oduševio Hrvate nakon teškog poraza od Španjolske: 'Možda je rezultat previsok'

FOTO: HINA

Olmo je u Hrvatskoj proveo čak pet godina igrajući za Dinamo.

BILD.BA | 16. LIPNJA 2024. | 10:01

Dani Olmo oduševio je Hrvate potezom nakon utakmice i onda još poručio: "Možda je rezultat previsok".

Dani Olmo je nastupio u pobjedi Španjolske protiv Hrvatske (3:0) na otvaranju Europskog prvenstva. Oduševio je potezom nakon utakmice, nije se dao odvući u autobus sve dok nije dao izjavu za hrvatske novinare.

"Jako smo sretni zbog rezultata, znali smo da će biti teško na početku, ali jedna izgubljena lopta. Fabian je odigrao jako dobar pas naprijed i Morata je super zabio. Poslije je došao drugi i treći gol, na kraju smo sretni zbog pobjede", kazao je za HRT.'Vraćam se u Hrvatsku kad god mogu'

"Pogotovo treći gol u 45. minuti, ali Hrvatska je dobro igrala, na kraju možda previsok rezultat, ali mi smo isto tako igrali prema naprijed, uvijek tražili zabiti gol i na kraju smo zabili."

Olmo nahvalio Vatrene: 'Oni ginu za svoju zemlju, njihova glad za pobjedom je nevjerojatna'

Inače, Olmo je u Hrvatskoj proveo čak pet godina igrajući za Dinamo. "Uvijek je posebno. Naravno uvijek mi je lijepo, kako si rekao, danas je treći put što sam igrao protiv Hrvatske. Vraćam se u Hrvatsku kad god mogu, i ljeti i zimi, uvijek mi je lijepo, imam prijatelje, ekipu."
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.