Dalić razočaran igrom Vatrenih: Dugo nismo bili ovako loši, moramo se pitati zašto

FOTO: CROPIX

Naglasio je kako Hrvatska nije imala nikakve šanse.

BILD.BA | 13. LISTOPADA 2023. | 08:35

Nogometni reprezentativci Turske svladali su Hrvatsku 1:0 na rasprodanoj osječkoj Opus Areni, u sklopu skupine D kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo u Njemačkoj iduće godine.

Razočaran igrom Vatrenih na ovoj utakmici je i izbornik Zlatko Dalić.

"Dugo nismo ovako loše izgledali. Nismo bili agresivni, griješili smo. Prvo poluvrijeme je bilo loše. Stajali smo daleko i široko, nismo bili dobro postavljeni ni agresivni. Drugo poluvrijeme smo se podigli, bili smo agresivniji. Zaslužili smo poraz", kazao je izbornik na početku.


Naglasio je kako Hrvatska nije imala nikakve šanse.

"Prvi udarac imali smo krajem prvog poluvremena. Nismo zaslužili ništa više, bili smo nesigurni. Kiks Dominika Livakvoića? Dogodi se, prije toga nas je spasio par puta. Na sve ostalo se nadovezala njegova pogreška", rekao je. 'Moramo se sabrati'
Izbornik je naglasio kako ga Petar Musa i Josip Brekalo nisu razočarali te da je cijela momčad bila loša.

"Svi su griješili u vezi i obrani. Ne možemo govoriti o pojedincima. Bruno Petković? I ovo je bio rizik, sam je rekao da može. Pokušali smo s njim, ali sreće nije bilo. Moramo se sabrati nakon ovog svega pa ćemo vidjeti", kazao je.

Dalić je podsjetio kako je Hrvatska i dalje u igri za prvo mjesto na tablici.

"Bili smo loši, moramo se pitati zašto. Drugo poluvrijeme smo bolje stajali. Protivnik je dobio na sigurnosti i mirnoći. Dugo nismo bili ovako loši", zaključio je.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.