Dalić pred dvoboj s Armenijom: Oni su jako opasni po bokovima, nema mjesta kalkulacijama

FOTO: TWITTER

Nezaobilazno je bilo i pitanje o mogućem sastavu. Kao i obično Dalić nije ulazio u detalje. 

BILD.BA | 10. RUJNA 2023. | 16:45

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i Mateo Kovačić održali su konferenciju za medije uoči sutrašnje utakmice protiv Armenije.

- Mislim da više nema lakih utakmica i da nas sutra čeka prava borba. Ušli su pozitivno u ove kvalifikacije i kao što sam rekao, nema predaha. Pitanje tko će i kako će igrati ostaje na izborniku, rekao je Mateo Kovačić koji je zbog lakše ozljede propustio ogled protiv Latvije na Rujevici.

Uslijedila su pitanja armenskih novinara izborniku Zlatku Daliću.


- Impresioniran sam vašim rezultatima. Odigrali ste jako dobre utakmice protiv Latvije, Walesa i Turske. Nadam se da ćemo oboje na EURO, ali znam da to neće biti lako. Sviđa mi se kako igrate. I vjerujem u vaš napredak, rekao je Dalić.

Nezaobilazno je bilo i pitanje o mogućem sastavu. Kao i obično Dalić nije ulazio u detalje.

- Dražen Ladić ih je gledao triput uživo. Vidjeli smo sve i spremni smo na sve. Kovačić je na raspolaganju kao i Lovro Majer, vidjet ćemo, ako nije spreman neće igrati jer ništa ne želimo riskirati. Jedino nedostaje Domagoj Vida koji je ostao u Zagrebu zbog bolesti, rekao je izbornik te dodao:

- Nema mjesta kalkulacijama, nešto ćemo promijeniti, pogotovo u fazi obrane. Oni su jako opasni po bokovima. Ne smijemo i dopustiti kontru i polukontru, da nas iznenade. Neće biti puno zamjena, zaključio je Dalić.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.