Dalić je ovu Thompsonovu pjesmu ranije nazvao himnom Vatrenih, sada ju je ponosno otpjevao s klapom “Sveti Juraj”

FOTO: REUTERS

Hrvatske nogometaše prije Eura čeka još jedna prijateljska utakmica, protiv Portugala.

BILD.BA | 7. LIPNJA 2024. | 15:58

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić uoči Europskog prvenstva zapjevao je s klapom “Sveti Juraj” domoljubnu pjesmu.

Hrvatska nacija željno iščekuje početak Europskog prvenstva na kojem će bodriti Vatrene. Prvu utakmicu Hrvatska igra protiv Španjolske 15. lipnja, zatim će se Vatreni suočiti s Albanijom 19. lipnja te Italijom 24. lipnja.

Kao priprema za europsku smotra Ministarstvo obrane je objavilo na Facebooku snimku klape “Sveti Juraj” i izbornika Dalića kako pjevaju Thompsonovu pjesmu “Lijepa li si”.


“Uoči UEFA EURO 2024 poslušajte hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i klapu HRM-a “Sveti Juraj” u izvedbi pjesme ‘Lijepa li si’! Sretno, Vatreni”, poručili su.

Hrvatske nogometaše prije Eura čeka još jedna prijateljska utakmica, protiv Portugala u subotu, 8. lipnja. Podsjetimo, u srijedu su Vatreni posjetili Svetog Oca u Vatikanu.
Papa dobio hrvatski dres

Na audijenciji je predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza Marijan Kustić Svetom Ocu darovao dres hrvatske reprezentacije s imenom Franjo i brojem jedan i prigodnu nogometnu loptu.

Papa Franjo je ugostio Vatrene pa im poslao snažnu poruku: 'Imate čast predstavljati svoj narod'

Prije samog prijema, naši reprezentativci su prošetali Rimom i potom se fotografirali ispred groba sv. Ivana Pavla II., i to na 21. obljetnicu početka njegovoga 100. apostolskog putovanja na kojem je bio pohodio Rijeku, Dubrovnik, Osijek i Zadar.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.