Butković iznosi šokantnu tvrdnju: 'Milanović sutra daje ostavku'

FOTO: CROPIX

Milanoviću poručuje da ga ne pita kako je za to doznao.

BILD.BA | 11. TRAVNJA 2024. | 09:13
IZVOR: HINA

Potpredsjednik HDZ-a Oleg Butković u najnovijoj objavi u četvrtak na facebooku tvrdi kako predsjednik Republike Zoran Milanović sutra daje ostavku jer traži 'šok terapiju da proba napraviti preokret', te to naziva 'potezom očajnika'.

"Što ja to čujem? Sutra daješ ostavku!! Panika, ha? Kampanja ti je u rasulu, krčmar (kako me posprdno zoveš) razotkrio te kao lažova i sada tražiš šok terapiju da probaš napraviti preokret", stoji u jutrošnjoj Butkovićevoj objavi nakon što je jučer poručio da će 'današnja objava biti najvažnija do sada'.
Ostavka međutim, nastavlja Butković, neće Milanoviću ništa donijeti

"Ali imaš jedan veliki problem, Zorane. Ti si pročitana knjiga!! Ta ostavka ništa ti neće donijeti. A znaš zašto? Zato što ljudi vide da te vodi mržnja, destrukcija i zlo. Ne može ti jedini program biti - pohapsit ću vas sve, sve ću vam uzeti, uključujući i moju kravicu Milovu. Da si bio frajer, što nisi, i dao ostavku kad si raspisao izbore, e to bi bilo vrijedno poštovanja. Ovo sada je potez očajnika i dobronamjerno ti kažem, ne blamiraj se dodatno", navodi Butković.

Butkovićevo i Milanovićevo svađanje na Facebooku nam je popravilo dosadan dan, ovo je pravi hit

U 'P.S.' Milanoviću poručuje da ga ne pita kako je za to doznao. 'Reći ću ti kad mi odgovoriš na ona moja dva pitanja',naveo je u objavi Butković.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.