Bivši kandidat Hell's Kitchena otkrio planove za budućnost: Preuzima pizzeriju zbog koje je bio u svađi s ocem

FOTO: RTL

Dominik ima i neke druge planove.

BILD.BA | 22. LIPNJA 2024. | 12:33

Dominik Kovačićek, bivši kandidat Hell's Kitchen Hrvatska, otkrio je da na jesen s majkom preuzima vođenje obiteljske pizzerije koja je trenutačno u najmu te da je to njezina velika želja.

"Poboljšat ćemo kvalitetu tijesta iako pizzerija već 25 godina radi odlično, a uvest ćemo i malo drugačija jela", otkrio je Dominik za RTL.hr. Zagrebačka pizzerija trenutno je u najmu, no klijentima ističe ugovor pa bi Dominik na jesen preuzeo njezino vođenje.

U showu Hell's Kitchen Hrvatska Dominik je otkrio da se zbog pizzerije posvađao sa svojim ocem.

Naime, njegovi roditelji već 20 godina imaju pizzeriju Z1, a s ocem se posvađao jer je želio otići svojim kuharskim putem. Ipak, nakon sudjelovanja u showu su se pomirili, a sada će Dominik preuzeti pizzeriju, no ima i neke druge planove.


Dominik trenutno radi u prestižnom dubrovačkom restoranu 360, koji se može pohvaliti s Michelinovom zvjezdicom, a za koji je čuo već sa 16 godina i u kojemu je oduvijek htio raditi. Rekao je da se tamo prvo zaposlio Roko Ćibarić, također kandidat Hell's Kitchena, no da im je bio potreban još jedan kuhar pa je njega pitao je li zainteresiran.

"Jako je teško doći do tog restorana, treba imati brojne preporuke. Head chef Bruno Vokal me nazvao drugi dan, pristao sam na ponudu i tri dana kasnije sam spakirao stvari i uputio se u Dubrovnik.

Dva tjedna sam bio na odjelu predjela, a potom su me unaprijedili na stanicu ribe, koja je inače i najzahtjevnija stanica. Mjesec i pol dana radim na toj stanici. Mogu reći da živim svoj san! Sve je onako kako sam i zamišljao - sve je striktno, pazi se na svaku sitnicu, a profesionalnost je na vrhuncu.

Naporno je, ali uživam", rekao je Dominik za RTL.hr.

A kada završi sezona, osim preuzimanja pizzerije, Dominik ima još neke planove i nove projekte. Kaže da mu je želja otvoriti fine dining restoran.

"Radi se o jednom prostoru u centru Zagreba gdje imam viziju otvoriti fine dinning restoran, ali s pristupačnim cijenama kako bi taj način kuhanja mogao približiti svima", rekao je Dominik.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.