Bivši hrvatski reprezentativac doživio veliko poniženje: Nitko ga ne želi u svom klubu

FOTO: CROPIX

Ove sezone je upisao svega 23 nastupa te je pritom postigao jedan pogodak te pet asistencija.

BILD.BA | 12. LIPNJA 2024. | 16:36

Nekadašnji hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, znao je čak biti i glavna figura u talijanskom velikanu AC Milanu, ali Ante je sada daleko od lijepih dana.

Već neko vrijeme zna se kako je Rebić otpisan u turskom Bešiktašu koji mu je pokazao izlazna vrata, ali problem je što se bivši igrač Splita ne želi olako odreći fantastičnog ugovora. Pri potpisu ugovora dogovoreno je da će dobivati čak 2.5 milijuna eura po sezoni. Kako je odradio slabu sezonu, teško da bi takav ugovor mogao dobiti u novom klubu.

Ante je ove sezone upisao svega 23 nastupa te je pritom postigao jedan pogodak te pet asistencija. Na terenu je proveo svega 691 minutu što je zaista premalo za igrača koji je najavljen kao veliko pojačanje. A sada je dobio još jedan neugodan udarac.Službeno je otpisan u Turskoj

Naime, dogodine Bešiktaš može prijaviti 12 stranaca u ekipi, a među njima neće biti Rebić. Uz njega su otpisani i Aboubakar, Amartey, Rosier, Onana, Montero i Hasić. Prema tome, Ante je sada i službeno otpisan u Turskoj.

Nakon što je zbog neprimjerenog ponašanja udaljen iz reprezentacije, Rebića su izbacili i iz Bešiktaša, razlog je sličan

No za razliku od ostatka društva otpisanih, za Rebića navodno ne postoji nijedna ponuda i Bešiktaš je tu u nezgodnoj situaciji. Na tribini će imati skupog igrača kojeg neće koristiti, a malo je vjerojatno da će netko preuzeti njegov ugovor. Izvjesno je da će Bešiktaš morati prodati Rebića po superniskoj cijeni ili mu još godinu dana isplaćivati plaću i pustiti ga da ode kao slobodan igrač, prenose Nogometne vijesti.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.