Bild.ba uskoro radi veliki transfer, pojačavamo se jakim autorskim imenom

ILUSTRATIVNA FOTKA
ČITATELJI OCIJENILI
5

Većina portala danas funkcionira po copy/paste principu. Bilo da kopiraju agencije ili jedni druge

REDAKCIJSKI TEKST | 4. TRAVNJA 2023. | 23:40

Sportskim riječnikom rečeno, Bild.ba sprema novi autorski transfer. Pojačavamo se jakim autorskim imenom. Jednom tjedno kolumne na Bildu će za vas pisati jedan od najpoznatijih pisaca u BiH.

Još nekoliko sati ili dana sve ćemo ostaviti obavijeno velom tajne, a onda ćemo vam javiti tko je pojačao naš impressum.

Inboxi i mailovi prepuni vaših pozitivnih reakcija na Izdvojeno mišljenje Velimira Begića su nas potaknuli da vas nagradimo još nečim. Svjesni smo da novinarstvo polagano izumire, vodi se borba za novce i klikove, svi žele biti brzi, prvi objaviti, napisati najvažnije i dodati ono - uskoro opširnije. Svi žele da kliknete prvo kod nijih. I to je uredu i legitimno.


Dobra stara vremena bila su zla

Ne treba žaliti za dobrim starim vremenima jer su dobra stara vremena bila zla. Ne treba prosipati patetiku oko toga kako dobro staro novinarstvo umire. Tko smo na kraju krajeva mi da to mjerimo? Činjenica je da smo mi portal na hrvatskom jeziku u BiH i da postoji prostor koji se može popuniti, ne nužno kvalitetom, jer kvalitetu određujete vi, dragi čitatelji, ali se može pokušati popuniti kvalitetnijim sadržajem.

Većina portala danas funkcionira po copy/paste principu. Bilo da kopiraju agencije ili jedni druge. I sami smo takvi, ali se trudimo ne biti samo takvi. Malo je onih portala koji nude nekakav autorski sadržaj. A mi ćemo vam ga ponuditi kroz još jednog izvrsnog autora.

Zaključujemo ovaj članak riječima koje i nama samima često idu na jetru: Uskoro opširnije :)

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.