BHRT skupio preko 3 milijuna maraka za Tursku i Siriju, samo sinoć 300 tisuća

U emisiji je sudjelovalo više od 150 osoba iz političkog kulturnog i javnog života Bosne i Hercegovine

BILD.BA | 17. OŽUJKA 2023. | 11:04

U Teletonu, završnici kampanje BHRT-a i Pomozi.ba prikupljeno je više od 300.000 KM (preko 80.000 poziva) za pomoć stradalim u Turskoj i Siriji. Od početka zajedničke kampanje od 1. ožujka prikupljeno je više od tri milijuna KM.

Emisija pod nazivom Teleton trajala je od 20 do 23 sata, a gledatelji, slušatelji i pratitelji portala i društvenih mreža BHRT-a telefonski su donirali novac za stradale, pozivom na broj 17006.

U emisiji je sudjelovalo više od 150 osoba iz političkog kulturnog i javnog života Bosne i Hercegovine, a među njima su bili i bošnjački članovi Predsjedištva BiH Željko Komšić i Denis Bećirović, ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković, mostarski gradonačelnik Mario Kordić, predsjednica Federacije Lidija Bradara, nogometaši, glazbenici, vjerski dužnosnici...


U programu BHRT-a sudjelovali su i glumice Mona Muratović, Jasna Diklić i Gordan Bogdan, glumci Admir Glamočak i Alen Muratović, bivši reprezentativac BiH Elvir Bolić, popularni bh. pjevač Halid Bešlić, pjevačica Amira Medunjanin, izbornik nogometne reprezentacije Faruk Hadžibegić, putem video poziva u studio BHRT-a javili su se i Edin i Amra Džeko i mnogi drugi.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Na čijoj ste strani u trenutnom sukobu na Bliskom istoku?
Izrael
Hamas
Nijedno, jadni ljudi što uzalud ginu
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.