Anny Chanel otvorila dušu: 'Nekada nisam imala 10 KM u džepu, a danas zapošljavam preko 80 ljudi'

FOTO: VRISAK.INFO

BILD.BA | 22. LIPNJA 2024. | 10:00

Ilijana Bodlović, poznata fitness trenerica i uspješna poduzetnica iz Ljubuškog, gostovala je u podcastu VRISAK urednika i voditelja Ivana Crnjca, gdje je podijelila svoju inspirativnu priču o osobnom i poslovnom uspjehu.

Tijekom razgovora, Bodlović je govorila o svojoj fitness filozofiji, tvrtki koju je pokrenula te o aplikaciji za mršavljenje koja je postala hit među korisnicima.

“Moja motivacija da krenem mršaviti bila je kada sam nakon porođaja imala 120 kg,” otkrila je Bodlović.


“Prvo sam počela trenirati, a kasnije sam odlučila postati trenerica jer su tijekom treninga žene u meni pronalazile motivaciju. Danas sam ponosna na svoju transformaciju i na činjenicu da mogu pomoći drugima da postignu svoje ciljeve.”

Nekada nije imala u džepu 10 KM, dok danas zapošljava više od 80 ljudi, a naročito voli pomagati drugim ljudima.

Ilijana Bodlović osnovala je svoju fitness tvrtku prije nekoliko godina, a danas ima preko 80 zaposlenih. Njena aplikacija za mršavljenje i vježbanje nudi prilagođene programe treninga i prehrane, usluge liječnika, psihologa, nutricionista, što ju je učinilo izuzetno popularnom među ženama koje žele promijeniti svoj životni stil.

Bodlović je istaknula kako je njena misija pružiti podršku i motivaciju ženama koje vježbaju u njenom centru, pomažući im da ostvare svoje fitness ciljeve.

Osim što je uspješna poduzetnica, Bodlović je i dalje posvećena svom osobnom razvoju i planira širiti svoju tvrtku. “Imam velike planove za budućnost. Želim širiti svoju tvrtku dalje i dalje se razvijati,” rekla je.

Otkrila je i da u Ljubuškom uskoro otvara moderni centar za vježbanje, neviđen na ovim prostorima. Kada je privatni život u pitanju, otkrila je da sina 20-godišnjaka polagano uvodi u posao.

Komentirala je i kupnju automobila svojoj djelatnici.

“Ona mi je poput kćerke koju nemam, to je javno objavljeno, ali to nisam učinila zbog reklame”, kazala je.

Ilijana, poznatija kao Chanel Anny, je sudjelovala i u stalnoj rubrici podcasta Leksikon odnosno ili-ili pitanjima gdje nam je otkrila preferira li više more ili planinu, ljeto ili zimu, kardio ili trčanje…

Nastup Ilijane Bodlović u podcastu VRISAK zasigurno će oduševiti mnoge slušateljice i gledateljice, ali i gledatelje, pružajući im motivaciju i inspiraciju za vlastite fitness i poslovne pothvate.
Podcast možete gledati na YouTube kanalu portala VRISAK gdje se nalaze i naše prethodne emisije koje, ako niste, svakako pogledajte!


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.