Alka Vujica objavila fotografiju s koje 'vrišti' photoshop: Svi su je ismijali a sada se i ona oglasila

Alka Vujica ove godine izlazi na izbore, a bit će 14. na listi koalicije Rijeke pravde u VI. izbornoj jedinici.   

BILD.BA | 11. TRAVNJA 2024. | 10:50

Nakon što su je ljudi sprdali zbog fotošopirane fotke na predizbornom plakatu, Alka Vuica priznala je kako joj je u uređivanju fotke pomogao Marko Grubnić, a zatim je objavila originalnu fotku, uz koju je napisala i nekoliko riječi uoči izbora.

"Bez photoshopa! Napali su me svi da me uredio Marko Grubnić… I moram priznati da je to istina! Al ja to volim i volim da sve bude uređeno i sređeno! Skupo! Takvu želim Hrvatsku!!! Da izgleda kao ja i kad je opljačkana i umorna od svega… Kad joj se više ništa ne da….Želim Hrvatsku koja prkosi vremenu!!! I svim pljačkašima, onu Hrvatsku koja će biti još bolja, za našu djecu, za naša polja, za sve one koji su ostali,a mogli su otići… Upravo zato sam se priključila SDP-u i Rijekama Pravde", napisala je.


'Ako želite da budem bez fotošopa, bit ću kakva jesam'

"Volim i da se meni ne vide godine i da je sve izgleda ljepše i da nam nije smeće pred kućom i da smo svi sretniji i pametniji. Ako želite da budem bez fotošopa, bit ću kakva jesam… Ali, ljepša sam obrađena. I Svijet koji živite bit će vam ljepši i uređeniji i živjet ćete bolje bez laži i prevara današnjeg vremena!", dodala je pa pozvala birače da izađu na izbore, prenosi Index.hr.

Izbori u Hrvatskoj ne mogu proći bez prisutstva poznatih i slavnih, evo tko se ovaj put kandidirao

Podsjetimo, pjevačica ove godine izlazi na izbore, a bit će 14. na listi koalicije Rijeke pravde u VI. izbornoj jedinici.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.